The risk-free security has a beta equal to., while the market portfolio's beta is equal to-

one; more than one.

one; less than one.

zero; one.

less than zero; more than zero.

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/03/24
Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

The risk-free security has a beta equal to Zero, while the market portfolio's beta is equal to one.

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Answer will be zero; one <<<<<<<<<<<<<<<<<

Khaled Anwar
من قبل Khaled Anwar , Senior Sales Engineer , "Automotive company''

i think the answer is : Option ( C ) zero; one.

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

Agree with mr emad said............

Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

Correct Ans is.

zero; one.

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

"zero; one" is the correct answer

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

The risk-free security has a beta equal to ZERO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

while the market portfolio's beta is equal tone..................................

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> zero; one.

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

Zero onecorrrrrrrrrrrrŕrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttrect