Post-closing trial balance is similar to : A- Income Statement B- Balance Sheet C- Trial Balance D- Capital Expenditures Budget

تم إضافة السؤال من قبل Anas Dawah , Senior Internal Auditor , Talal Abu-Ghazaleh Global (TAGI)
تاريخ النشر: 2015/03/22
Mohammed Shahid Ullah
من قبل Mohammed Shahid Ullah , Executive Director (Finance) , Coal Power Generation Company Bangladesh Limited

Post-closing trial balance is similar to Trial Balance.