True or False Capacity planning's function is to determine the need for labor, equipment, and material in order to meet the priority plans.?

تم إضافة السؤال من قبل Hany Helmy Haleem , Director of Warehouses , Nasco Automotive
تاريخ النشر: 2015/03/22
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>> My answer will be True . Thanks

Hany Helmy Haleem
من قبل Hany Helmy Haleem , Director of Warehouses , Nasco Automotive

absolutely true>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

True                                  .

Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

this is a true statement ................