What is the main conflict of interest with the same person doing Accounts Payable and Accounts Receivable?

تم إضافة السؤال من قبل MUHAMMED RESHEED , Finance Manager , Zad Holding Companies
تاريخ النشر: 2015/03/22
Mohsin Abbas
من قبل Mohsin Abbas , Finance Manager , Saudi Power Transformers Company& CG Power Systems

Bank account CR incase of AP and DR incase of AR cannot be done by single person as segregation of duties should control this conflict