In a typical loan amortization schedule, the total dollar amount of money paid each period : .

1) increases with each payment

2) decreases with each payment

3) remains constant with each payment

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/03/22
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

2) decreases with each payment

As the interest decreases each period

Dhawal Thakkar
من قبل Dhawal Thakkar , Senior Engineer Projects , TDK Corporation

3) Remains Constant with each payment.

Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

(3) is the Correct Ans.

Remains constant with each payment.

Can be explain on demand,

Thank you...

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Definitely will

3) remains constant with each payment

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

Agree with all ......................................

rohit mehra
من قبل rohit mehra , Group GM - Finance and accounts , Sun and Sand Group

total amount of money paid remains constant whereas, in starting major portion of payment will be adjusted in interest and nearing completion of loan major portion of payment will be adjusted in principal.

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

BEST ANSWER GIVEN BY NR. EMAD <<<<<<<<<<<<<<<<<<

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

3) remains constant with each payment