At what Time Cabin Crew do 30 seconds Review about all Emergency Procedures?

تم إضافة السؤال من قبل Veronica long , Receptionist , Gul Ahmed Energy Ltd
تاريخ النشر: 2015/03/21
Mylene Tan
من قبل Mylene Tan , PERSONAL ASSISTANT , UNDERWATER ENVIRONMENTS AQUARIUMS/ PETSPLUS LLC

I believe that cabin crews usually do a30 second review about all Emergency Procedures before take off and before landing...