If pizza pies are considered one of finger foods like fried chicken , is it really necessary to use fork and knife in eating pizza?

تم إضافة السؤال من قبل Angelo Ramirez , Hilton Hotels Worldwide Reservation Specialist (BPO) , Teleperformance Philippines
تاريخ النشر: 2015/03/20
AIDA SIARZA
من قبل AIDA SIARZA

No need to use fork coz pizza has already slice or devided on every bite size .according to size order.large ,med,or small.