Creative ideas for using song in English teaching class is best for student or not?

تم إضافة السؤال من قبل hafizamaryam bibi , Teacher Assistant , Techsoft solution
تاريخ النشر: 2015/03/20
Housseyn Bouchemel
من قبل Housseyn Bouchemel , أستاذ تربية بدنية ورياضية , وزارة التربية والتعليم

 Yes, of course, but only to graduate things areout of control

anayat bukhari
من قبل anayat bukhari , Researcher, English Content Writer, Publisher , Noor Foundation

We can't say it the best but of course it's a good idea for the sake of learning English.