Mention the storage types for CCTV systems.

تم إضافة السؤال من قبل Abd El Rahman Mamdouh , Study and Proposal (Presales) Manager - ICT solutions , BTC : Baud Telecom Company
تاريخ النشر: 2015/03/19
Suhaib Khan
من قبل Suhaib Khan , Business Operation Manager , Zulkifal Enterprise

CCTV system mostly store records on DVR. Some have also option for stand alone storage. in case of IP camera it also able to store data on cloud storage.