A company's-is (are) potentially the most effective instrument of?

1) good corporate governance.

2) common stock shareholders

3) board of directors

4) top executive officers

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/03/19
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

The answer will be 3) board of directors.

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

3) board of directors<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>

Hany Helmy Haleem
من قبل Hany Helmy Haleem , Director of Warehouses , Nasco Automotive

I agree with you all.

Best Regards

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

3. board of directors.....................................................................

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

3) >>>>>>>>>>>>>>board of directors

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Answer will be option3) <<<<<<<<<<<<<<