The decision function of financial management can be broken down in to the-decisions.

1) financing and investment

2) investment, financing, and asset management

3) financing and dividend

4) capital budgeting, cash management, and credit management

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/03/19
Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

2) investment, financing, and asset management

Is the most accurate answer.

loai allam
من قبل loai allam , Biomedical Engineer , Ministry of Health

Capital budgeting and managment in general

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

2) investment, financing, and asset management

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

My answer will be option4) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

2) investment, financing, and asset management,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hany Helmy Haleem
من قبل Hany Helmy Haleem , Director of Warehouses , Nasco Automotive

The answer is num.

2) investment, financing, and asset management

Best regards