Best Sales Out practice for Real Estate ?. Option (a) Indoor Sales (b) Outdoor Sales

تم إضافة السؤال من قبل Falak Sher Khan Khan , Accountant , Star Marketing (Pvt) Ltd
تاريخ النشر: 2015/03/18
Muhammad Adeel
من قبل Muhammad Adeel , Sales And Marketing Executive , TANZEEM HEAVY EQUIPMENT RENTAL LLC

Outdoor Sales is best for Real Estate.

Adebola adeleke
من قبل Adebola adeleke , assistant customer service , prinzetej consultancy

Real estate practice should be an outdoor sales because we need to advertise the sales of what we are doing in order for people to know what we want to sell.