What are the steps that you use in explaining a lesson to pupils?

تم إضافة السؤال من قبل Hamdan Mohammed Abubakr , English Teacher , Alnahdhah High school
تاريخ النشر: 2015/03/17
Mary Daniels
من قبل Mary Daniels , Teacher, Translator , Zenith Means English

I use simply words accompanying my explanation with lots of mimic, gestures and flashcards because the mind activates memory recordings so as pleasant as possible is a smooth recorder without sufferings.