Why aromatics, sulfur and nitrogen had to be removed from base oils for manufacturing lubricants?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/03/17
Muhammad Ishaq
من قبل Muhammad Ishaq , Assistant Manager Technical (R&D and Production) , United Trading and Manufacturing Pvt. Ltd.

All of them are metal poison specially sulfure is so corrosive. that's why they should not be present in lubricant oil.