How to reset the password on Lenovo Secure Managed Client storage array? Is there any default password to access the Lenovo SMC?

تم إضافة السؤال من قبل Saqib Mehmood , Technical Team Lead/Safety Supervisor , Xchange Technology Group
تاريخ النشر: 2015/03/16
Naseer Ahmed Syed
من قبل Naseer Ahmed Syed , Systems Administrator , Najran Cement Company

The default password is - "PASSW0RD". Here instead of "o" you have to select "0" zero.