When the reconciliation of bad debts ( related to Acc. receivables) elimination or re-evaluation in 31/12, considered not valid ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Mustafa , Commercial and Financial Manager. , Sices Misr SAE Products and Services for Oil & Gas.
تاريخ النشر: 2015/03/16
Mojahed bkhitan
من قبل Mojahed bkhitan , Accounts payable , Meridien Amman Hotel

It is not valid until the contrary is proved