What questions would you NEVER ask a writer? why? (weird questions, but still very interesting)

تم إضافة السؤال من قبل Albert Semaan , Founder , Hypert
تاريخ النشر: 2015/03/15
Zahid Hussein
من قبل Zahid Hussein , President , Sustainable Resource Foundation (SuRF)

Writers, like all artists, are very private persons. They guard their personal and family life against all incursions. Never ask any question that violates the sanctity of their personal lives!

Waleed Sabry Sadek
من قبل Waleed Sabry Sadek , محرر صحفي ومراسل إخباري ومنشئ ومدير محتوى إلكتروني , هيئة تطوير منطقة المدينة المنورة

l 'll never ask him Questions about his personal life like : tell us about your first love story ? , what was her name?... etc because it is his own life which no body shall ask him about it

Nila Eslit
من قبل Nila Eslit , Content Writer for Fitness web , George Allen

Too personal questions that attempt to invade my privacy.