How to deal with a case when a team member beits in impolite way and hostile behaiviour?

تم إضافة السؤال من قبل Irina Ter-Grikurova , Business Development Manager , Geostar LTD Georgia
تاريخ النشر: 2015/03/15
Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

It is part and parcel of your job to handle good and bad, polite and angry person but you need to handle them differently and amicably.