Which most important when we seek an employee: Working Experience or Education Qualification?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Al Jallad , Chief Accountant , Sankyu Saudi Arabia
تاريخ النشر: 2015/03/15
Manoj Agarwal
من قبل Manoj Agarwal , Head of Internal Audit , Metro Brand Limited

Both. Depending upon the work, requirement of experience vs qualification will be decided.

Riaz Hashim
من قبل Riaz Hashim , Administration, HR and Legal Affairs Manager , DicoTech Qatar W.L.L.

Off course both are correlated it depends on the position you are recruiting for.