The economic order quantity (EOQ) is point where ___ ____ ___ __ are equal.

 a. Ordering cost and borrowing cost

b. Carrying cost and factory overhead cost

c. Ordering and carrying cost

d. Per unit order costs

تم إضافة السؤال من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate
تاريخ النشر: 2015/03/14
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  c    Ordering and carrying cost

KSasidharan Nair BalagopalanNair
من قبل KSasidharan Nair BalagopalanNair , Chief General Manager , Nikunjam Constructions Ltd.

oedering cost and carrying cost are equal