Which is better, to measure customer satisfaction or to ask for actionable feedback to customer?

تم إضافة السؤال من قبل Agastin V Achankunju , Sr. Airport Services Agent (Acting Supervisor) , Emirates Airlines
تاريخ النشر: 2015/03/14
Mohamed Karmaoui Karmaoui
من قبل Mohamed Karmaoui Karmaoui , Director Of Food & Beverage , Capital Club

Measuring customers satisfaction is a key to any business to anticipate their needs.