Palletization is not an ideal unit storage system.

1) TRUE

2) FALSE

تم إضافة السؤال من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG
تاريخ النشر: 2015/03/13
Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

False

Palletization is method of storing and transporting goods stacked on a pallet, and shipped as a unit load. It permits standardized ways of handling loads with common mechanical equipment such as fork-lift trucks.

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

^^^^^^^^^^^^^^^^^^2) FALSE^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Mohammed Fathe  Shaheem
من قبل Mohammed Fathe Shaheem , Operation Executive , Arabian Construction Company

False........---------------------------

TM GR
من قبل TM GR

true and false

sometimes pallets is useful

and another is not useful

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>2) FALSE >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>