If given target is 50% extra than regular trend, how to achieve?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Khusrau Waqar ,  Business Development Manager – UAE & Bahrain , Novo Cinemas
تاريخ النشر: 2015/03/13
Syed Khusrau Waqar
من قبل Syed Khusrau Waqar ,  Business Development Manager – UAE & Bahrain , Novo Cinemas

Thanks Ravi, What exactly do you mean?

Ravi Sandal
من قبل Ravi Sandal , Territory executive , Micro labs ltd.

As per my experience we ask to our loyal clients and also to our close clients who support us regulary.

We always have some clients in our territory whom we have built good relation.