How do you use Pinterest for book marketing and promotion?

تم إضافة السؤال من قبل Zaid Mahadin
تاريخ النشر: 2015/03/12
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Add with tweets, Make use of Social Medias, Blog, Convene contests, Share with inclusion in the e-mails, Do title sponsorships for social events and cultural programs that grab attention of those who are interested reading and contents.