Is Digital Marketing turning over Physical marketing? then how?

تم إضافة السؤال من قبل A K M Ziaul Karim , Marketing Officer , AJA Bangladesh Ltd, An Acting Organization on behalf of AJA registrars, UK.
تاريخ النشر: 2015/03/12
Emelita Dizon Dino
من قبل Emelita Dizon Dino , EXECUTIVE , MIONGATE Theme Parks

yes because digital media is a visualization of a physical aspect in marketing strategies to consumers