We start and end our life with empty hand. Only thing we leave behind is knowledge and love. Do you agree?

تم إضافة السؤال من قبل Satish Koottala , Accountant , City Diamond Contracting LLC
تاريخ النشر: 2015/03/12
Aftab  Farooq
من قبل Aftab Farooq , Credit Control Manager , Continental LLC

Yes, I strongly agree provided that the Love and Knowledge is shared with all.