How do you think that sales target achievement can be a tool for gauging the effectiveness of the sales person?

تم إضافة السؤال من قبل Turbaashu Bhattacharya , Cluster Head-Corporate & SME Channel , SREI Equipment Finance Ltd
تاريخ النشر: 2015/03/12
Thakur Pantha
من قبل Thakur Pantha , Bartender/ Teamleader , Madinat Jumeirah Mina Salam Resort

This will be benefits for the both company and sales person