On which of development levels listed your subordinate needs feedback, explanation of "hows" and assurance that everyone can make mistakes?

D1 Enthusiastic beginner D2 Disillusionated learner D3 The capable, but cautious, performer D4 The self reliant achievery

تم إضافة السؤال من قبل Irina Ter-Grikurova , Business Development Manager , Geostar LTD Georgia
تاريخ النشر: 2015/03/10
Wijdan alghosun
من قبل Wijdan alghosun , ادارية , باب رزق جميل - اكاديمية نفيسة شمس

D4 The self reliant achievery