How can I convert schedule from Primavera P6 to PDF?

تم إضافة السؤال من قبل oghenedoro eghwubare , lead project control/planning engineer , tombim services limited
تاريخ النشر: 2013/07/27
Ali Nasrolahi
من قبل Ali Nasrolahi , Planning & Project control Dep. Sup. , Omrab Engineering Co.

1st, please add an acrobat professional or pdf printer to your system.
then, print your project from P6 to PDF PRINTER with the printer setup.