Do you find that the Electronic Engineer's Salary especially in MENA region is fair enough regarding the current economy state and why ?

تم إضافة السؤال من قبل Rostom El Baz , ICT-Project Engineer , Alghanim International
تاريخ النشر: 2015/03/10
najwa dahani
من قبل najwa dahani

     no because the Electronic Engineer's very important In our time This should give them an excellent salaries