The following information was extracted from Gil Co.’s December 31 balance sheet:

                                                                         Non-current assets:

Available-for-sale securities (carried at fair value)         $96,450

                       Equity:

    Accumulated other comprehensive income (OCI) Unrealized gains and losses on available-for-sale securities                                      19,800

Historical cost of the available-for-sale securities was

A. $63,595

B. $76,650

C. $96,450

D. $116,250

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/03/06
REDA ABDELAZIZ
من قبل REDA ABDELAZIZ , مدير مالي , Arabian Supplies WLL

HISTORICAL COST = 96450+19800=116250 (D)

THE DEBIT BALANCE OF UNREALIZED ACCOUNT SIGNIFIES THAT IT IS UNREALIZED LOSS THUS YOU HAVE TO ADD 19,800.00  TO THE REPORTED VALUE FOR THE AVAILABLE FOR SALE SECURITIES 96,450.00  TO GET THE HISTORICAL COST FOR IT

IMRAN ALI MOHAMMED
من قبل IMRAN ALI MOHAMMED , Accounts Officer , M/s. Euro Glazing Ltd

Available for sale securities are always reflected in the Balance Sheet at their Fair Value in Current Assets section and any loss or gain in Stockholders Equity in Unrealized Gains or Loss. Hence the Answer is 'C' - $96,450.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer  $116,250

Option >>>>>>>>>>>>>>>>>>>  D