The cause of defferd taxes is 1- depreciation 2- accrual expenses 3- prepaid expenses 4 - all answers are correct

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany
تاريخ النشر: 2015/03/06
Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

The most common source of deferred tax liabilities is depreciation