What is the most effective way to ensure customer's satisfaction?

تم إضافة السؤال من قبل Krystal Burnett , customer service agent , West Indies Call center
تاريخ النشر: 2013/07/26
Krystal Burnett
من قبل Krystal Burnett , customer service agent , West Indies Call center

Listen attentively

Mershed  Aburajab
من قبل Mershed Aburajab , National Parts Manager - HONDA , Abdullah Hashim Company Ltd.

Ask him / her directly and few days after buying your product or service.