How a plant hod behave with subordinates?

تم إضافة السؤال من قبل Pabbu Srinivas , 3rd level , megha engineering and ifrastructure ltd
تاريخ النشر: 2015/03/04
Mohammad Oveisi
من قبل Mohammad Oveisi , QA Manager, Renalt nissan production system manager, Logistic project manager , Crouse Co, Resa ghete and Mojde Vasl Shiraz

The plant manager must be very seriouse and respect the employees. The manager must understand thepersonnel conditions and problems. in fact plant manager shal be a leader instead of manager.