Do you do preventive maintenance for you network pc or outsource this service?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Rafie , IT Manager , Green Valley Oil Service
تاريخ النشر: 2013/07/26
Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

We outsource the service through a maintenance contract which covers preventive maintenance.

laid hamli
من قبل laid hamli , Certificat d’État Cadre etudes techniques (Maint) , Sonatrach des Hydrocarbures

la maintenance preventive est anuel et planifié en amont.

Aqeel Imran
من قبل Aqeel Imran , IT support Engineering , Saudi Border Guard ( Arabic Computer systems)

prevention is better than cure

do it or have it done by some one else as an IT manager only you win

Suhayeb Jaabo
من قبل Suhayeb Jaabo

Depends on criticaly and sensitivity of my system and data, if its highly secure i would outsource it so i can concentrate on the core processes IT department should do.

Azfar Iqbal Janjua
من قبل Azfar Iqbal Janjua , Team Lead , Thin Client Technology

yes, SLA's for all critical machines are intact, but for the desktop pcs, we are planning to outsource it.