What are the different websites for freelance writing?

تم إضافة السؤال من قبل Ariba Zainab , Guest Faculty (English) , Aligarh Muslim University
تاريخ النشر: 2015/02/28
Mohammed Nadjib
من قبل Mohammed Nadjib

Geting start with Freelancing is easy only when you have enough work in your hand, the problem with Freelance writing is there is no consistency in the job. You may get tons of articles request in a month, or sometimes you may not  gat any writing job