The Purchasing Schedule in Direct Material is:

Select one:a. Controlled by production run, MRPb. Ad-hoc, determined by obsolescencec. determined by the other departmentsd. All the above

تم إضافة السؤال من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG
تاريخ النشر: 2015/02/28
Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

Controlled by production run, MRP : is the right answer

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Answer is option a.Controlled by production run, MRP