Which is the key term you would look for when considering project debt? 1. Interest Rate 2. Security package 3. Tenure of loan 4. Covenants

تم إضافة السؤال من قبل Saurabh Bhatnagar , Assistant Manager - Finance , Bindu Urja Infrastructure Pvt. Ltd
تاريخ النشر: 2015/02/28
thirupathi dongala
من قبل thirupathi dongala , relationship mangar , goodwill commodities

I will consider security package

Tasawwar Iqbal
من قبل Tasawwar Iqbal , Manager Operations , MCB Bank Ltd

According to my perception its Security Package.