What is overheating in an engine?

how to solve overheating in an engine

تم إضافة السؤال من قبل Akeem Odejide , Head of Operation , Firstcor Power Automation Limited
تاريخ النشر: 2015/02/25
Rohit Verma
من قبل Rohit Verma , Mechanical Maintenance Engineer , Afcons infra structure Limited

Brother first fault is water circulation not proper. check the radiator top tank and bottom tank

rabiul rabiul
من قبل rabiul rabiul , service advisor , honda service station

Over heating causes thermosted valve effected , engine oil low, and effected fan.