The most common admixture which is used to accelerate the initial set of concreteis:

1- Gypsum;2- Calcium chloride;3- calcium carbonate4- Non of the above.

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Galal Hussein Ahmed Mohamed , Technical Mnager , Fast Building Contracting Co.
تاريخ النشر: 2015/02/25
hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

Calcium chloride is the common accelerator for initial concrete set

Amgad mutasium Eisa
من قبل Amgad mutasium Eisa , Site Engineer , Lamizone

The answer is :

2- Calcium chloride