LIMITATION OF INCOME STATEMENT 1- INCOME IS REFLECTED BY VARIOUS ACCOUNTING METHOD 2- INCOME NUMBER IS ESTIMATE 3- ALL ANSWERS ARE FALSE

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany
تاريخ النشر: 2015/02/24
Ayman Esa Mustafa Farrag
من قبل Ayman Esa Mustafa Farrag , مدير مالي , شركة الصفوف

No3 is correct ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

Items that might be relevant but cannot be reliably measured are not reported

Some numbers depend on accounting methods used

Some numbers depend on judgments and estimates

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option >>>>>>>>>>>> 3- ALL ANSWERS ARE FALSE

Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

3- All answers are falls........

Osama Mohamed, CMA Holder, CFA I Candidate
من قبل Osama Mohamed, CMA Holder, CFA I Candidate , Chief Accountant , Arabian Co. For Oils & Derivatives

the answer is choice no .01

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

3- >>>>>>>>>>>>>ALL ANSWERS ARE FALSE

Hossam Al Deen Hassan
من قبل Hossam Al Deen Hassan , Chief Accountant , Sultan Bin Abdulaziz Humanitarian City Hospital & Medical Centre

threethreethreethreethreethreethreethreethreethreethreethreethreethreethreethreethreethreethreethreethreethreethreethreethreethree