What period is best in an economy for a Multi National Cooperation to consolidate its Accounts?

تم إضافة السؤال من قبل Alhassan Shaibu , Data Entry Clerk (Contract) , Pilgrim Affairs Office of Ghana (Ghana Hajj Board)
تاريخ النشر: 2015/02/24
OWAIS QAZI
من قبل OWAIS QAZI , Accounts & Finance Manager , Skyhigh Industries (Pvt) Ltd.

It's best to consolidate a company accounts atleast one month before declaring or filing annual Tax to the government.