How can you Lead supply chain function in Pre-S&OP and S&OP meetings ?

تم إضافة السؤال من قبل Venkat Giri Prasad Bulusu , Manager Operations , Great Wall Corporate Services Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2015/02/24
Salah Omer
من قبل Salah Omer , SUPPLY CHAIN MANAGEMENT , WATER TECHNOLOGY SYSTEM

Utilizing the supply chain management concept of optimum balance among cost, quality, distributor