In Civil Engineering (Piles & Foundation), It is not necessary to design nominal reinforcement to piles. Is it true?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.
Mohamed Helal
من قبل Mohamed Helal , Project Manager , GROUP CONSULT INTERNATIONAL

Thanks for invitation....I endorse Experts answers

فرج عبدالله صلاح serag
من قبل فرج عبدالله صلاح serag , SANA'A , FACULTY OF ENGINEERING

NO . IT IS NECESSARY TO DESIGN NOMINAL RIENFORCMENT FOR PILES