Do we as Chefs really decide what dishes to put on our menus, or are we trying to keep up with current and future trends?

تم إضافة السؤال من قبل Gregory May , Owner Operator Gregory May Catering London W1 , Gregory May Catering
تاريخ النشر: 2015/02/22
rajendra singh
من قبل rajendra singh , INDIAN CHEF , MOVE N PICK RESORT

WE HAVE TO DISIDE ABOUT IT WHICH DISHES ARE MORE SELLING AND POPULAR AND OUR SPECIALITY DISHES.