What are the 5 things you must know before Working/Cooperating/Living MENA Region

تم إضافة السؤال من قبل Nadia Orfi , Architect, Business Development Manager , METKA
تاريخ النشر: 2015/02/22
Ivanka Dzhundzhurova
من قبل Ivanka Dzhundzhurova , Branch Manager - office Blagoevgrad , Alpha bank - branch Bulgaria

culture, social status, type of work, requirements and history