Why should we hire you?

تم إضافة السؤال من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG
تاريخ النشر: 2015/02/21
Anas Zetoun
من قبل Anas Zetoun , مسؤول أنشطة المراكز الثقافية في سورية , وزارة الثقافة

Most asked question in an interview , you need to show the organization or company you are applying for the things they are missing and the things you can offer for them and why you can offer them and they can't do it without you :)