The water cooler , used in our homes , if we want to produce electricity from it . whats are the appliances , instruments or parts used for it ??

تم إضافة السؤال من قبل Ali Waqas Bhatti , Electrical Engineer , Lakson Group of Companies
تاريخ النشر: 2015/02/18
ibtesam latif
من قبل ibtesam latif , Software Engineer , Jin Technologies private limited

We just need a Mechanical Energy to rotate that DC motor of Water cooler in opposite direction. An electricity will be generated due to self induction.