Why do you enjoy number crunching and paying attention to details?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/02/18
Clint Munn
من قبل Clint Munn , Operations Manager , Nucleus Supply Chain Management

I possess an ability to spot anomalies while visually skimming over large volumes of data.

After identifying an inconsistency, I feel compelled to find the cause. Doing so has resulted in a significant reduction in expenses for my division.