ما الفعاليات التي يجب أن تركز عليها الشركات في موضوع المسؤولية المجتمعية؟ On what activities should the companies focus on; subject to social responsibility?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/07/23
Abdulbaqi Seraj El-Din
من قبل Abdulbaqi Seraj El-Din , مدير المبيعات والتسويق , مجموعة شركات سمارت ستون

المسؤولية االأجتماعية مطلب أساسي للحد من الفقر في مجتمعاتنا العربية لذلك لابد للشركات أن تركز في انشطتها التجارية على المنتجات التي لها تأثير مباشر على المجتمع التي تعمل به بحيث تأخذ بلاعتبار طبيعة المجتمع وظروفه

Binod Timsina
من قبل Binod Timsina , Human Resources Business Partner , CG Corp Global │ Chaudhary Group

there should be the social harmony and brotherhood in the society.

Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

With respect ot CSR (corporate social responsibility); identify the most burning problem in your country or region and support those social actvities with Recognised NGOs or International organisations like Red Crescent Society. In the field of Health care for women and child / youth / adult education